Pasty warzywne, czyli co pokochali klienci

Każdy właściciel punktu gastronomicznego marzy, aby ludzie rezerwowali stoliki z dużym wyprzedzeniem, a w lokalu nie można było znaleźć wolnego miejsca. W końcu zadowolony klient to priorytet. Naprzeciw oczekiwaniom wychodzi firma P.P.U.H. ROGOWSKI.

http://www.rogowski.net.pl/

Klient zostanie na zawsze

Zadowolony klient wraca do ulubionej restauracji, często przyprowadzając ze sobą nowe osoby, co procentuje zyskiem dla właściciela. Jednak, aby wrócił, musi dostać danie najwyższej jakości. Aby przygotować potrawę, która spełni oczekiwania nawet najbardziej wymagającego klienta, potrzeba wysokiej jakości składników. I w tym miejscu ze swoim asortymentem pojawia się firma Rogowski, która proponuje pasty warzywne, warzywa marynowane i świeżo krojone.

Rogowski dla gastronomii

Firma oferuje kompleksowe usługi, od dostawy, przez mycie, krojenie, aż po pasty-wsady warzywne. Zamówienia realizowane są szybko ( do 24 godzin przy różnych kompozycjach smakowych), co sprawia, że do restauracji zawsze trafiają świeże warzywa. Ponadto szef kuchni sam decyduje ile zamawia – firma stara się dostosować wszystko pod zadowolenie klienta. W ten sposób restauracja niweluje koszty zepsutej i niewykorzystanej żywności. Wszystkie receptury tworzone są dokładnie według wymogów i preferencji klientów. Sam dystrybutor zapewnia, że jego warzywa dla gastronomii to gwarancja najlepszej na rynku jakości, co potwierdzają setki zadowolonych klientów.

Dla klienta wszystko

W ofercie znaleźć możemy pasty warzywne, które są składnikiem wielu garmażeryjnych dań oraz są zdrowe i gotowe do spożycia. Dzięki nim dania smakują wyjątkowo i szefowie kuchni chętnie je wykorzystuj. Swoje zastosowanie znajdą również jako dodatki do popularnych ostatnio fit potraw.

Jednak to nie wszystko, firma proponuje również świeże, krojone warzywa. Idealnie sprawdzają się do różnorodnych sałatek, szaszłyków i nie tylko. Warzywa zostają dostarczone jako umyte, obrane i pokrojone w kostkę. Dostać można między innymi: kolorową paprykę, która doskonale smakuje – ale również dodaje koloru do dania, a przecież „jemy oczami” i każdy szef kuchni dba o to, by talerz wyglądał apetycznie i estetycznie. Dlatego też szefowie kuchni chętnie korzystają z takich produktów jak: aromatyczny czosnek i rzodkiew, tą tradycyjną oraz białą – chrupką o delikatnym aromacie.

Również warzywa marynowane dostępne są w ofercie dystrybutora, a zadowolą z pewnością nawet najbardziej wymagających klientów. Można samodzielnie skomponować mieszankę warzyw lub skorzystać z jednego z wielu dostępnych mixów, np.: marchew w plastrach, mini kolby kukurydzy, mini ogórek, papryka czerwona, pieczarka.

Ze względu na wysoce zaawansowany system logistyczny, bardzo dobrą jakość warzyw i szeroką bazę zadowolonych klientów, warto wybrać firmę P.P.U.H. ROGOWSKI. Ponadto zadowolony klient restauracji będzie wystarczającym argumentem na zaufanie właśnie tej firmie.

Post Your Comment Here